artikel

Danielle Disseldorp: Sweat Meal

Horeca

Samenstelling prijscalculatie voor 3 menu’s
Product grams/st. prijs kg/st. kostprijs
Sweat Meat 3 st. 0,49/st. 1,47
Frietsaus 3 zakjes. 0,15/zakje. 0,45
Potato wedges (home made) 540 gr. 0,85/kg. 0,46
Rauwkost 150 gr. 1,10/kg 0,17
Mix van tauge, atjar, komkommer 750 gr. 0,60/kg 0,45
———-
Subtotaal: 3,29

Personeelskosten

2,15

Benodigde tijd voor 3 menu’s: 6 minuten

Totaalprijs 5,44
Totaalprijs per broodje 1,81
Verkoopprijs per broodje 6,95

Bereidingswijze:

- Rauwkost dresseren.

- Atjar, taugé, komkommer met kruiden en specerijen mengen en opwarmen.

- Sweat Meats frituren.

- Potato wedges frituren.

- Borden en meeneemverpakking garneren.

Benodigde apparatuur:

Frituur, bakplaat.