artikel

Danny Keppels: Mexicaans menu

Horeca

Samenstelling prijscalculatie voor 3 menu’s
Product grams/st. prijs kg/st. kostprijs
Gehaktwrap 3 st. 0,85/st. 2,55
Nachodippers 21 st. 0,12/st. 2,52
Mousse 3 bakjes 0,18/bakje 0,54
Mexicaanse bonensalade 300 gr. 3,20/kg 0,96
IJsbergsla 100 gr. 3,7/kg 0,37
Tomaat 150 gr. 1,95/kg 0,29
Sla-garnering 60 gr. 5,00/kg 0,30
Kaassaus 75 ml. 1,75/l 0,13
Zure room 75 ml. 1,95/l 0,15
Guacomolesaus 75 ml. 2,10/l 0,16
——–
Subtotaal: 7,97

Personeelskosten

2,60

Benodigde tijd voor 3 menu’s: 13 minuten

Totaalprijs 10,57
Totaalprijs per broodje 3,52
Verkoopprijs per broodje 7,95

Bereidingswijze:

- Frituur de nachodippers.

- Frituur de gehaktwrap.

- Borden opmaken met de salade, de sauzen.

- Gefrituurde producten op het laatst toevoegen.

Benodigde apparatuur:

Frituur, snijplank, keukenhandgereedschap,frietzeef.