artikel

Dennis de Ket: Meta a meta

Horeca

Samenstelling prijscalculatie voor 3 menu’s
Product grams/st. prijs kg/st. kostprijs
Hamburger 510 gr. 8,00/kg. 4,08
Uien  120 gr. 1,25/kg 0,15
Kaas/brie 300 gr. 5,00/kg 1,50
Patat 600 gr. 1,10/kg 0,66
Rauwkost 225 gr. 1,50/kg 0,34
Ketchup/mayonaise 150 ml. 4,00/l. 0,60
Meeneembak 3 st. 0,20/st. 0,06
Aardappelsalade 180 gr. 4,0/kg 0,72
———-
Subtotaal: 8,11

Personeelskosten

2,39

Benodigde tijd voor 3 menu’s: 7 minuten

Totaalprijs 10,50
Totaalprijs per broodje 3,50
Verkoopprijs per broodje 9,95

Bereidingswijze:

- Bak de hamburgers op de bakplaat.

- Fruit de uien aan in een pan.

- Voeg de hamburger aan de uien toe.

- Dresseer ondertussen de rauwkost op de borden.

- Bak de patat bruin.

- Maak de borden op, en laat de kaas over de borden smelten.

Benodigde apparatuur: