artikel

Eddie Roebertsen: Thais Menu

Horeca

Samenstelling prijscalculatie voor 3 menu’s
Product grams/st. prijs kg/st. kostprijs
Kipspiezen 6 st. 0,57/st. 3,42
Aardappelamandelbolletjes 21 st. 0,07/st. 1,47
Mousse 3 bakjes 0,18/bakje 0,54
Verse ananas 115 gr. 7,50/kg 0,86
Oosterse rauwkostsalade 300 gr. 2,75/kg 0,83
Sla-garnituur 60 gr. 3,00/kg 0,18
Thaise saus 210 ml. 3,25/l. 0,68
——–
Subtotaal: 7,98

Personeelskosten

2,80

Benodigde tijd voor 3 menu’s: 14 minuten

Totaalprijs 10,78
Totaalprijs per broodje 3,59
Verkoopprijs per broodje 7,95

Bereidingswijze:

- Spiezen in magnetron verwarmen en daarna frituren.

- Aardappel-amandelbolletjes frituren.

- Bord garneren.

- Ananas frituren.

- Bor afmaken met saus en gefrituurde ananas.

Benodigde apparatuur:

Frituur, snijplank, keukenhandgereedschap,frietzeef en magnetron.