artikel

Frans van Loo: Soufflé de Limburg

Horeca

Samenstelling prijscalculatie voor 3 menu’s
Product grams/st. prijs kg/st. kostprijs
Zuurvlees soufflé 6 st. 0,63/st. 3,78
Abdijbier 3 st. 1,20/st. 3,60
Mousse 3 st. 0,18/st. 0,54
Appelcompote 450 gr. 2,35/kg 1,06
Belgische friet 900 gr. 0,85/kg 0,77
Mayonaise 150 ml. 1,15/l 0,17
——–
Subtotaal: 6,32

Personeelskosten

3,00

Benodigde tijd voor 3 menu’s: 15 minuten

Totaalprijs 9,32
Totaalprijs per broodje 3,11
Verkoopprijs per broodje 6,50

Bereidingswijze:

- Souffleés en friet bakken.

- Souffleés en friet op het bord dresseren.

- Mayonaise toevoegen.

- Menu serveren met een flesje Abdijbier.

Benodigde apparatuur:

Frituur, snijplank, keukenhandgereedschap,frietzeef.