artikel

Fred Stevense: Ollanda Campione

Horeca

Samenstelling prijscalculatie voor 3 menu’s
Product grams/st. prijs kg/st. kostprijs
Foccacio rozemarijn 3 st. 1,15/st. 3,45
Grillburger 175 gr. 3 st. 1,12/st 3,36
Garnituur: pekelvlees, paprika, uitringen, ruccola 300 gr. 0,70/kg 0,21
Steakfrites 300 gr. 1,30/kg 0,39
Rauwkost raddichio/knoflook/wortelen 150 gr. 1,60/kg 0,24
Mayo/dipperkruiden 10 ml.. 1,00/l 0,01
Kappertjes 10 gr. 0,80/kg 0,01
Joppie-saus 50 ml. 1,00/kg 0,05
Condimenten olijfolie/clarifique/peper/zou 10 gr. 0,50/kg 0,01
Subtotaal: 7,72

Personeelskosten

3,08

Benodigde tijd voor 3 menu’s: 9 minuten

Totaalprijs 10,80
Totaalprijs per broodje 3,60
Verkoopprijs per broodje 8,50

Bereidingswijze:

- Zet de grillburger en de foccacio op de bakplaat aan.

- Bak het garnituur in een pan met olijfolie.

- Breng het geheel op smaak met peper en zout.

- Frituur de steakfrites.

- Dresseer de rauwkost op het bord. En vervolgens de overige componenten.

- Serveer de mayo apart.

Benodigde apparatuur:

Bakplaat, frituur, gasfornuis.