artikel

Jack Heijkoop: Drie musketiers

Horeca

Samenstelling prijscalculatie voor 3 menu’s
Product grams/st. prijs kg/st. kostprijs
Verpakking 3 st. 0,20/st. 0,60
Kippendijenvlees 390 gr. 5,75/kg 2,24
Nacho-dippers 450 gr. 3,60/kg 1,62
Spek 300 gr. 3,00/kg 0,90
Diverse groenten 375 gr. 2,00/kg 0,75
Diverse sausjes 300 ml. 2,25/l 0,68
Tempura beslag 150 gr. 1,25/kg 0,19
Waste 100 gr. 0,50/kg 0,05
——-
Subtotaal: 7,03

Personeelskosten

2,05

Benodigde tijd voor 3 menu’s: 6 minuten

Totaalprijs 9,08
Totaalprijs per broodje 3,03
Verkoopprijs per broodje 7,95

Bereidingswijze:

- Haal de groenten door het tempurabeslag. Maak vervolgens een spies van degroenten.

- Maak een andere spies met aardappelnachos en spek.

- Maak vervolgens nog een derde spies van gemarineerde kip die je even door debloem hebt

   gewenteld.

- Frituur alledrie de spiesen in vloeibaar vet.

- Serveer de spiesen met de 3 sausjes.

Benodigde apparatuur:

Frituur, snijplank, keukenhandgereedschap,frietzeef. Magnetron.