artikel

Jack Heijkoop: Pof Kiep & Co

Horeca

Samenstelling prijscalculatie voor 3 menu’s
Product grams/st. prijs kg/st. kostprijs
Ring ‘ roll tomaat 9 0,08 0,72
Tasty Tom 9 0,10 0,90
Drumsticks 9 0,35 3,15
Gepofte aardappel 450 0,60 0,27
Mozzarella 100 15,00 1,50
Kruidenboter 50 5,00 0,25
Chili saus 50 3,0 0,15
Bloem- ei – panco 100 1,00 0,05
kruiden
——-
Subtotaal: 7,24

Benodigde tijd voor 3 menu’s: 6 minuten

Totaalprijs 7,24
Totaalprijs per menu 2,41
Verkoopprijs per menu 8,75

Bereidingswijze:

- Pekel de kippendijen en laat ze 24 uur onder druk staan. Gaar ze vervolgens

- Pof de aardappels in de oven.

- Snijd de tomaatjes door en vul ze met mozzarella en verse basilicum. Maak afmet peper en zout.

- Paneer de kip in de panco.

- Frituur de kip en de ring ‘n rolls.

- Pof de aardappel in de oven.

- Vul de aardappel zodra hij uit de oven komt met de kruidenboter

- Dresseer het bord.

Benodigde apparatuur:

Oven, frituur, evt. magnetron.