artikel

Jesper Schreuder: Salsa schotel

Horeca

Samenstelling prijscalculatie voor 3 menu’s
Product grams/st. prijs kg/st. kostprijs
Steak grille 6 0,56 3,36
Jacket wedges 750 1,38 1,04
Ijsbergsla 15 1,67 0,03
Slamix 15 10,00 0,15
Tomaat 45 2,75 0,12
Komkommer 30 1,25 0,04
Sinaasappel 45 1,33 0,06
Farmersalade 150 2,76 0,41
Paprika/mais 30 6,75 0,20
Steaksaus 150 2,64 0,40
——-
Subtotaal: 5,80

Benodigde tijd voor 3 menu’s: 6 minuten

Totaalprijs 5,80
Totaalprijs per menu 1,93
Verkoopprijs per menu 6,95

Bereidingswijze:

- Braad de steaks op de bakplaat

- Frituur de jacket wedges

- Maak de schotel op met de garnering, plaats hierop de steaks en de wedges

- Geef de saus er apart bij.

Benodigde apparatuur:

Bakplaat, frituur