artikel

Marieke Boerman: Com’plate’ Kwalitaria menu

Horeca

Samenstelling prijscalculatie voor 3 menu’s
Product grams/st. prijs kg/st. kostprijs
Mousse 3 st. 0,24/st. 0,72
Cupje dressing 3 st. 0,29/st. 0,87
Shoarma Encko 300 gr. 8,00/kg 2,40
Mexicomix Deli-xl 450 gr. 1,97/kg. 0,89
Spicy wedges Aviko 600 gr. 1,15/kg. 0,69
Cajunsaus Wijcko 90 ml. 2,64/l. 0,24
Knoflooksaus Elite 90 ml. 2,64/l.. 0,24
Rauwkost 240 gr. 3,00/kg 0,72
———-
Subtotaal: 6,76

Personeelskosten

1,05

Benodigde tijd voor 3 menu’s: 6 minuten

Totaalprijs 7,81
Totaalprijs per broodje 2,60
Verkoopprijs per broodje 7,95

Bereidingswijze:

- Roerbak de shoarma samen met de mexicomix en de wedges.

- Serveer de shoarma en de mexicomix op een bord of in een menubak met

sausjes.

- Serveer de saladshaker en het toeter er apart bij.


Benodigde apparatuur:

Bakplaat.