artikel

Mariëlle Drenth: Hawai-menu

Horeca

Samenstelling prijscalculatie voor 3 menu’s
Product grams/st. prijs kg/st. kostprijs
Buffalo vierkant 3 st. 0,45/st. 1,35
Aardappelwafels 6 st. 0,09/st. 0,54
Mousse 3 st. 0,18/st. 0,54
Sla-garnituur 60 gr. 5,00/kg 0,30
Gemengde salade 300 gr. 2,35/kg 0,71
Mix van Bikky-chilisaus 90 ml. 4,5/l. 0,41
Cherry-tomaat 75 gr. 6.75/kg 0,51
Ananas 60 gr. 5,50/kg 0,33
IJsbergsla 100 gr. 3,7/kg 0,37
Cheddarkaas 120 gr. 4,00/kg 0,48
——–
Subtotaal: 5,53

Personeelskosten

3,00

Benodigde tijd voor 3 menu’s: 15 minuten

Totaalprijs 8,53
Totaalprijs per broodje 2,84
Verkoopprijs per broodje 5,95

Bereidingswijze:

- Frituur de wafels, de buffalo-snacks en de ananas.

- Garneer het bord.

- Leg bovenop de garnering gefrituurde wafels, ijsbergsla, cherrytomaat, 

  cheddarkaas, de buffalosnack en ‘on top’ de ananas.

- Maak het geheel af met chilisaus.

Benodigde apparatuur:

Frituur, snijplank, keukenhandgereedschap,frietzeef.