artikel

Michael Wong: Caribian menu

Horeca

Samenstelling prijscalculatie voor 3 menu’s
Product grams/st. prijs kg/st. kostprijs
Picatta’s 12 st. 0,33/st. 3,96
Mousse 3 bakjes 0,18/bakje 0,54
Twister friet 450 gr. 1,25/kg 0,56
Caribische tomatensaus 270 ml. 2,89/l. 0,78
Atjar salade 375 gr. 2,75/kg. 1,03
Taugé 75 gr. 1,28/kg 0,10
Sla-garni 60 gr. 3,95/kg 0,24
———
Subtotaal: 7,21

Personeelskosten

3,00

Benodigde tijd voor 3 menu’s: 15 minuten

Totaalprijs 10,21
Totaalprijs per broodje 3,40
Verkoopprijs per broodje 6,95

Bereidingswijze:

- Frituur de picatta’s en de twister friet.

- Maak de saus in de magnetron warm.

- Garneer het bord met de gefrituurde componenten en garneer af met de saus.

Benodigde apparatuur:

Frituur, snijplank, keukenhandgereedschap,frietzeef, magnetron.