artikel

(NR 19)Bert de Haan: Chicken-lollie menu

Horeca

Samenstelling prijscalculatie voor 3 menu’s
Product grams/st. prijs kg/st. kostprijs
Eieren 2 st. 0,15/st. 0,30
Sla 1 krop 1,99/krop 1,99
Kipfilet 450 gr. 7,95/kg. 3,58
Spice spiral frites 450 gr. 0,97/kg 0,44
Rauwkost 225 gr. 2,99/kg 0,67
Mayo 70 ml. 0,88/l. 0,06
Curry 70 ml. 1,63/l. 0,11
Sambal 3 ml. 2,95/l. 0,01
Bloem 100 gr. 2.00/kg.. 0,20
Paneer 100 gr. 2,00/kg 0,20
———-
Subtotaal: 7,56

Personeelskosten

1,75

Benodigde tijd voor 3 menu’s: 7 minuten

Totaalprijs 9,31
Totaalprijs per broodje 3,44
Verkoopprijs per broodje 7,95

Bereidingswijze:

- Frituur de frites.

- Verdeel de kipfilet in porties van 50 gram.

- Modelleer de porties kipfilet op een stokje.

- Paneer de kipfiletstokjes en frituur ze.

- Meng mayo, curry en sambal.

- Dresseer de maaltijdcomponenten op een bord.

Benodigde apparatuur:

Frituur.