artikel

(NR 33)Jeroen Peters: Grieks menu

Horeca

Samenstelling prijscalculatie voor 3 menu’s
Product grams/st. prijs kg/st. kostprijs
Mexicano 3 st. 0,40/st. 1,20
Aviko Taschen 6 st. 0,30/st. 1,80
Mousse 3 bakjes 0,18/bakje 0,54
Griekse witte koolsalade 375 gr. 2,72/kg 1,02
Sla-garnituur 60 gr. 5,00/kg 0,30
Tzazikisaus 90 ml.. 3,48/l. 0,31
Chili-saus 45 ml. 2,98/l. 0,13
Verse uitjes/peterselie 75 gr. 3,45/kg. 0,26
——-
Subtotaal: 5,57

Personeelskosten

3,00

Benodigde tijd voor 3 menu’s: 15 minuten

Totaalprijs 8,57
Totaalprijs per broodje 2,86
Verkoopprijs per broodje 8,57

Bereidingswijze:

- Frituur de Mexicano’s en de Aviko Taschen.

- Rangschik de gefrituurde producten op het bord.

- Garneer met de sauzen, de uitjes, de salade en het sla-garnituur.

Benodigde apparatuur:

Frituur, snijplank, keukenhandgereedschap,frietzeef.