artikel

(NR 7)Marlie Paas: Italiaans menu

Horeca

Samenstelling prijscalculatie voor 3 menu’s
Product grams/st. prijs kg/st. kostprijs
Gringo 3 st. 0,62/st. 1,86
Mousse 3 bakjes 0,18/bakje 0,54
Cheddarkaas 120 gr. 4,00/kg 0,48
Italiaanse Pasta Pizzasalade 90 gr. 3,15/kg 0,28
Tortalini pastasalade 450 gr. 4,25/kg 1,91
Sla-garnituur 6 gr. 5,00/kg 0,30
Olijven, gedroogde tomaat en pijnboompitten 150 gr. 9,5/kg 1,43
Friet in shaker 750 gr. 0,70/kg 0,53
——–
Subtotaal: 7,33

Personeelskosten

3,00

Benodigde tijd voor 3 menu’s: 15 minuten

Totaalprijs 10,33
Totaalprijs per broodje 3,44
Verkoopprijs per broodje 6,95

Bereidingswijze:

- Friet en gringo frituren.

- Saus verwarmen in magnetron.

- Bord garneren.

- Friet apart in shaker serveren..

Benodigde apparatuur:

Frituur, snijplank, keukenhandgereedschap,frietzeef en magnetron.