artikel

Olaf Taberima: Dalton schotel

Horeca

Samenstelling prijscalculatie voor 3 menu’s
Product grams/st. prijs kg/st. kostprijs
Rundvleesburger 3 st. 0,44/st. 1,32
Eieren 3 st. 0,15/st. 0,45
Sla 1/5 st. ?? ??
Frites 540 gr. 0,75/kg. 0,41
Champignons 186 gr. 3,00/kg. 0,56
Uien 135 gr. 0,60/kg. 0,08
Rauwkost 186 gr. 4,00/kg. 0,74
Mayonaise 51 gr. 8,62/kg. 0,44
Curry 51 gr. 13,50 0,69
——-
Subtotaal: 4,69

Personeelskosten

1,75

Benodigde tijd voor 3 menu’s: 7 minuten

Totaalprijs 6,44
Totaalprijs per broodje 2,15
Verkoopprijs per broodje 6,80

Bereidingswijze:

- Frituur de frites.

- Bak de rundvleesburgers.

- Bak de champignons, de uitjes en de eieren.

- Garneer het bord met rauwkost en sla, dresseer de overigen componenten op hetbord.

Benodigde apparatuur:

Messen, snijplanken, frituuroven, koekenpan,grijptangen.