artikel

Peter Brouwers: Tex Mex menu

Horeca

Samenstelling prijscalculatie voor 3 menu’s
Product grams/st. prijs kg/st. kostprijs
Mini mexicano 9 st. 0,15/st. 1,35
Shakomolo 3 st. 0,20/st. 0,60
Mousse 3 bakjes 0,18/bakje 0,54
Chili concarne 750 gr. 2,75/kg 2,06
Maissalade 300 gr. 3,00/kg 0,90
Sla-garni 60 gr. 4,50/kg. 0,27
Zourcrème 90 gr. 2,10/kg 0,19
Cheddarkaas 120 gr. 4,00/kg 0,48
Doritos 132 gr. 6,89/kg 0,91
Friet 450 gr. 0,70/kg 0,32
——–
Subtotaal: 7,62

Personeelskosten

3,00

Benodigde tijd voor 3 menu’s: 15 minuten

Totaalprijs 10,62
Totaalprijs per broodje 3,54
Verkoopprijs per broodje 6,95

Bereidingswijze:

- Friet afbakken.

- Chili concarne opwarmen in magnetron.

- Friet op bord garneren, daarover chili, cheddarkaas en dan weer chilidresseren.

Benodigde apparatuur:

Frituur, snijplank, keukenhandgereedschap,frietzeef, magnetron..