artikel

Peter van Uden: Texas Menu

Horeca

Samenstelling prijscalculatie voor 3 menu’s
Product grams/st. prijs kg/st. kostprijs
Ribster 3 st. 0,51/st. 1,53
Wrap 3 st. 0,14/st. 0,42
Mousse 3 st. 0,18/st. 0,54
Texas brunoise salade 300 gr. 2,75/kg. 0,83
Reepjes vlees 300 gr. 2,40/kg. 0,72
Champignons 225 gr. 1,82/kg. 0,41
Ui 250 gr. 0,47/kg. 0,12
Zoete aardappel 450 gr. 2,99/kg 1,35
Sla garnering 60 gr. 4,99/kg 0,30
Shaslicksaus 30 gr. 2,23/kg 0,07
——–
Subtotaal: 6,27

Personeelskosten

3,00

Benodigde tijd voor 3 menu’s: 13 minuten

Totaalprijs 9,27
Totaalprijs per broodje 3,09
Verkoopprijs per broodje 6,95

Bereidingswijze:

- Frituur de ribsters.

- Frituur de aardappelen.

- Zet de zakjes vlees in de magnetron.

- Dresseer de reepjes vlees, de champignons en de ui in de wrap.

- Leg daarvoor de ribster. 

- Dresseer de aardappelen op het bord.

- Maak het geheel af met wat shaslicksaus.

Benodigde apparatuur:

Frituur, snijplank, keukenhandgereedschap,frietzeef.