artikel

Phia van der Lugt: Zalm-Saté menu

Horeca

Samenstelling prijscalculatie voor 3 menu’s
Product grams/st. prijs kg/st. kostprijs
Aardappel puffer van macian 6 st. 0,11 0,66
Dille 0,10. 1,50 0,15
Personeel minuten 7 min. 0,10 0,70
Noorse zalm 450 gr. 10,00 4,50
Roerbakgroente 300 gr. 3,65 1,10
Hollandaise saus 150 ml 3,35 0,50
——-
Subtotaal: 7,61

Benodigde tijd voor 3 menu’s: 7 minuten

Totaalprijs 7,61
Totaalprijs per broodje 2,53
Verkoopprijs per broodje 3,16

Bereidingswijze:

- Frituur de zalm 1 minuut in de frituur en 4 minuten in de rational.

- Maak ondertussen het bord op.

- Frituur de aardappelpuffer 4 minuten.

- Roerbak de groenten.

- Dresseer het bord af.

Benodigde apparatuur:

Rational, Frituur, Bakplaat.