artikel

René Leenders: Argentijns Menu

Horeca

Samenstelling prijscalculatie voor 3 menu’s
Product grams/st. prijs kg/st. kostprijs
Pikanto 4,5 st. 0,34/st. 1,53
Spicy wedges 21 st. 0,12/st. 2,52
Mousse 3 bakjes 0,18/bakje 0,54
Haricot-verts salade 300 gr. 2,75/kg. 0,83
Sla-garni 60 gr. 5,00/kg. 0,30
Azia-saus 90 ml. 3,67/l. 0,33
Tutti Frutti 250 gr. 4,95/kg. 1,24
——-
Subtotaal: 7,28

Personeelskosten

3,00

Benodigde tijd voor 3 menu’s: 15 minuten

Totaalprijs 10,28
Totaalprijs per broodje 3,43
Verkoopprijs per broodje 6,95

Bereidingswijze:

- Frituur de pikanto’s en de spicy wedges.

- Garneer het bord.

- Verwarm de tutti frutti in de magnetron.

- Verdeel de gefrituurde componenten op het bord.

- Garneer af met tutti frutti en de Azia-saus.

Benodigde apparatuur:

Frituur, snijplank, keukenhandgereedschap,frietzeef, magnetron.