artikel

Rinie Loeffen: Ossie’s Meal

Horeca

Samenstelling prijscalculatie voor 3 menu’s
Product grams/st. prijs kg/st. kostprijs
Kipspies 3 st. 0,70/st. 2,10
Dressing 3 cups 0,10/cup 0,30
Knoflooksaus 3 cups 0,23/cup 0,69
Spicy wedges 450 gr. 2,00/kg 0,90
Brazilsaus 225 ml. 2,39/l. 0,54
Roombrie 120 gr. 8,14/kg 0,98
Gemengde rauwkost 300 gr. 4,85/kg. 1,46
Lollo rosso 300 gr. 4,85/kg. 0,13
Tuinkers 20 gr. 6,25/kg 0,13
Tomaat 30 gr. 3,95/kg 0,12
———-
Subtotaal: 7,33

Personeelskosten

1,19

Benodigde tijd voor 3 menu’s: 10 minuten

Totaalprijs 8,52
Totaalprijs per broodje 2,84
Verkoopprijs per broodje 8,95

Bereidingswijze:

- Rauwkost bereiden.

- Kipspiesen opwarmen.

- Spicy wedges afbakken.

- Brie en saus over gerecht dresseren.


Benodigde apparatuur:

Bakplaat, frituur, magnetron