artikel

Serveer uw gasten precies voldoende

Horeca

Voorkom weggooien (en dus winstderving) door de hoeveelheden die uw gasten gaan nuttigen goed in te schatten. Inventariseer van tevoren goed wie op welk moment van de dag uw gast is. Bouwvakkers eten na een actief personeelsuitstapje meer dan notarissen na afloop van een vergadering.

Artikel Menu<BR> (per persoon) A la carte (per persoon)
<B>Soepen</b>
* Portie 0,3 liter 0,3 liter
* Bord 0,2 liter 0.2 liter
* Kop 0,15 liter 0,15 liter
* Kleine kop 0,05 liter 0,05 liter
* Toe te voegen meelspijzen/deegwaren per liter 30 gram 30 gram
<B>Eiergerechten</b> 2 2
<B>Sauzen</b>
* Bruine en witte saus 0,05 liter 0,1 liter
* Hollandaise saus 0,08 liter 0,1 liter
* Gesmolten boter 20 gram 30 gram
<B>Vis (panklaar)</b>
* Baars 150 gram 250 gram
* Forel 150 gram 250 gram
* Snoek 150 gram 250 gram
* Zalm 150 gram 250 gram
* Zeetong 150 gram 250 gram
* Tarbot 200 gram 300 gram
* Snoekbaars 150 gram 250 gram
* Visfilets 100 gram 180 gram
<B>Rundvlees (panklaar)</b>
* Biefstuk van de haas 120 gram 180 gram
* Biefstuk (rump steak) 120 gram 180 gram
* Stoofvlees 150 gram 250 gram
* Goelasj van de haas 120 gram 180 gram
* Kalfstong 120 gram 180 gram
<B>Kalfsvlees (panklaar)
* Schnitzel naturel 120 gram 150 gram
* Schnitzel om te paneren 100 gram 120 gram
* Kalfsoesters 150 gram 180 gram
* Kotelet 150 gram 180 gram
* Gesneden 100 gram 150 gram
* Lever, nieren 100 gram 150 gram
* Kop (zonder been 150 gram 250 gram
* Ragoût 150 gram 250 gram
<B>Varkensvlees (panklaar)</b>
* Kotelet 150 gram 180 gram
* Casselerrib 150 gram 180 gram
* Varkensoesters 150 gram 180 gram
* Hamlappen 100 gram 150 gram
* Fricandeau 100 gram 150 gram
<B>Lamsvlees (panklaar)</b>
* Kotelet 120 gram 200 gram
* Ragoût of Irish stew 150 gram 250 gram
* Rug of bout 150 gram 180 gram
<B>Wild (panklaar)</b>
* Reebout 180 gram 250 gram
* Reerug 220 gram 350 gram
* Reepeper (zonder been) 150 gram 200 gram
* Hazepeper (zonder been) 150 gram 200 gram
* Hazerug 200 gram 300 gram
* Fazant 200 gram 300 gram
* Patrijs 200 gram 300 gram
<B>Gevogelte (panklaar)</b>
* Poulet: poularde 300 gram 400 gram
* Eend (caneton) 300 gram 400 gram
* Gans 359 gram 500 gram
* Kalkoen 359 gram 500 gram
* Parelhoender 200 gram 300 gram
* Duif 200 gram 300 gram
<B>Meelspijzen</B> 60 gram 60 gram
<B>Aardappelen (geschild)</b> 120 gram 150 gram
<B>Groenten (panklaar)</b> 100 gram 150 gram
Asperges 200 gram 300 gram
Tomatensalade 100 gram 150 gram
<B>Koude vleesgerechten (serveerklaar)</b>
* Gemengd koud vlees 150 gram
* Ham zonder been 150 gram
* Rauwe ham 100 gram
* Salami (en andere gelijksoortige vleeswaren) 80 gram
* Gerookt spek (Bacon) 100 gram
* Broodje ham 80 gram
* Broodje salami 60 gram
<B>Kaas en kaasgerechten</b>
* Kaas 100 gram
* Plakken kaas 60 gram 120 gram
* Fondue 150 gram