artikel

<B><I>Sponsor</b></i><BR>Asia Mix en Garnalen Continental

Horeca

Er zijn partijen, waarbij u luxere hapjes wilt serveren. In dit segment heeft Buitenhuis Snacks een tweetal mixen voor u: De Asia Mix en de Garnalen Continental. Alle hapjes uit deze twee mixen zijn qua smaak en uitstraling bij uitstek geschikt om uw bittergarnituur te ‘’upgraden’’ en te bereiden in de frituur.

<B><I>Sponsor</b></i><BR>Asia Mix en Garnalen Continental

De Asia Mix van Buitenhuis Snacks bestaat uit een viertal dim sum-achtige hapjes met authentieke smaken, zoals de Pangang Pakora, Wan Tan Ajam, Thai Curry Tikka en de Mini Gado Gadoroll. De combinatie van flinterdun deeg in vier vormpjes gevouwen en een vulling volgens traditionele recepten uit het Verre Oosten, zal bij uw gasten niet onopgemerkt blijven.

De Garnalen Continental vallen op door hun oogstrelende uiterlijk en het gebruik van de lekkerste garnalen. Zo vallen de Garnalen Shanghai op door het roze staartje en de omwikkeling van de hele garnaal in mie. De Bombay Garnalen daarentegen onderscheiden zich door de bolvorm met krokante croutons aan de buitenzijde. Natuurlijk zijn ook de opengevouwen Butterfly Hawaï en de driehoekige Bermuda Garnalen niet te versmaden.

Voor informatie en het aanvragen van reclamemateriaal:

Buitenhuis Snacks BV, afd. verkoop 0343-596666

www.buitenhuis.nl