artikel

Teun Kuipers: Menu Parma

Horeca

Samenstelling prijscalculatie voor 3 menu’s
Product grams/st. prijs kg/st. kostprijs
Turkse broodjes 3 st. 0,18/st. 0,54
Plakjes Parmaham 9 st. 0,12/st. 1,08
Mousse 3 bakjes 0,18/bakje 0,54
Pastasalade 90 gr. 12,65/kg 1,14
Bakgroenten 360 gr. 4,25/kg 1,53
Zwarte olijven 75 gr. 8,00/kg 0,60
Sla-garnituur 60 gr. 5,00/kg 0,30
Steakfrites 600 gr. 1,50/kg 0,90
———-
Subtotaal: 6,63

Personeelskosten

3,00

Benodigde tijd voor 3 menu’s: 15 minuten

Totaalprijs 9,63
Totaalprijs per broodje 3,21
Verkoopprijs per broodje 6,50

Bereidingswijze:

– Verwarm de broodjes in de magnetron voor.

– Bak de groenten.

– Frituur de frites.

– Dresseer de parmaham in de Turkse broodjes, voeg hier de bakgroente aan toe.

– Serveer de steakfrites naast het broodje en garneer het gerecht verder af methet garnituur.

Benodigde apparatuur:

Frituur, snijplank, keukenhandgereedschap,frietzeef, magnetron, bakplaat.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels