artikel

Ton Romonesco: Menu Athene

Horeca

Samenstelling prijscalculatie voor 3 menu’s Product grams/st. prijs kg/st. kostprijs Rostirounds 9 st. 0,08/st. 0,72 Uienringen  15 st. 0,07/st. 1,05 Mousse 3 st. 0,18/st. 0,54 Schnitzeltjes Bieze Neven 450 gr. 10,30/kg 4,64 Sla-garnituur 60 gr. 4,95/kg 0,30 Paprika-salade 90 gr. 6,35/kg 0,57 ———- Subtotaal: 7,81 Personeelskosten 3,00 Benodigde tijd voor 3 menu’s: 15 minuten Totaalprijs […]

Samenstelling prijscalculatie voor 3 menu’s
Product grams/st. prijs kg/st. kostprijs
Rostirounds 9 st. 0,08/st. 0,72
Uienringen  15 st. 0,07/st. 1,05
Mousse 3 st. 0,18/st. 0,54
Schnitzeltjes Bieze Neven 450 gr. 10,30/kg 4,64
Sla-garnituur 60 gr. 4,95/kg 0,30
Paprika-salade 90 gr. 6,35/kg 0,57
———-
Subtotaal: 7,81

Personeelskosten

3,00

Benodigde tijd voor 3 menu’s: 15 minuten

Totaalprijs 10,81
Totaalprijs per broodje 3,60
Verkoopprijs per broodje 7,50

Bereidingswijze:

- Rostirounds en uiringen frituren.

- Schnitzeltjes verwarmen in magnetron.

- Bord voorzien van salade.

- Geheel op bord dresseren en afgarneren.

Benodigde apparatuur:

Frituur, snijplank, keukenhandgereedschap,frietzeef, magnetron.