artikel

Walter Weeda: Walts Tropical Chicken

Horeca

Samenstelling prijscalculatie voor 3 menu’s
Product grams/st. prijs kg/st. kostprijs
Walts chicken 3 0,45 1,35
Cheddar cheese 3 0,08 0,25
Perzik op siroop 0,75 0,18 0,14
Wedges 675 1,19 0,80
Lemon Koriandersaus 15 3,69 0,06
Ontbijtspek 48 12,25 0,59
Peterselie 12 9,75 0,12
Tropical salade 270 3,50 0,95
Fritessaus 66 0,99 0,07
Chilisaus 24 3,15 0,08
Saladedressing 15 2,20 0,03
——-
Subtotaal: 4,41

Benodigde tijd voor 3 menu’s: 6 minuten

Totaalprijs 4,41
Totaalprijs per menu 1,47
Verkoopprijs per menu 4,95

Bereidingswijze:

- Frituur de wedges in 3,40 minuten

- Frituur de kip in 3,15 minuten

- Plaats de salade en dipsaus op het daarvoor bestemde bord/meeneembox

- Voeg de saladdressing toe aan de Tropical salade.

- Haal de chicken uit de frituur en verdeel 5 gram lemonsaus over de kip.

- Plaats hier een vierde deel perzik op en een plakje cheddar cheese.

- Verwarm dit met een menushot in microwave.

- Haal de wedges uit de frituur en bak het spek af.

- Plaats alles op bord of menubox.

Benodigde apparatuur:

Werkbank, koelcel, bakwand, microwave.