artikel

Wilco van den Biggelaar: Cajun menu

Horeca

Samenstelling prijscalculatie voor 3 menu’s
Product grams/st. prijs kg/st. kostprijs
3 Amigo’s kip, rund en varken 3 st. 0,76/st. 2,28
Mousse 3 bakjes 0,18/bakje 0,54
Salade brunoise met cajunkruiden 375 gr. 2,80/kg 1,05
Sla-garni 60 gr. 4,75/kg 0,29
Sjaslicksaus 60 ml. 2,15/l. 0,13
Kerriemayonaise 60 ml. 1,95/l. 0,12
Zachte roomsaus 60 ml. 1,25/l 0,08
Zoete aardappels 600 gr. 2,99/kg 1,79
———-
Subtotaal: 6,27

Personeelskosten

3,00

Benodigde tijd voor 3 menu’s: 15 minuten

Totaalprijs 9,27
Totaalprijs per broodje 3,09
Verkoopprijs per broodje 6,95

Bereidingswijze:

- Aardappels en Amigo’s frituren.

- Bord garneren.

- Gefrituurde componenten op bord dresseren.

Benodigde apparatuur:

Frituur, snijplank, keukenhandgereedschap,frietzeef.