artikel

Aad van Berkel: Koetje Boe

Horeca

Samenstelling prijscalculatie voor 10 broodjes
Product grams/st. prijs kg/st. kostprijs
Ita. tomaten-kaasciabatta’s 10 stuks 0,45 4,50
IJsbergsla 1 stuks 0,99 0,99
Ruccolacresson 1,5 stuk 1,35 2,03
Gerookte ribeye 400 gr. 16,50 6,60
Truffelmayonaise 150 gr. 4,79 0,72
Pistachenootjes 50 gr. 12,90 0,65
Gele paprika 250 gr. 3,80 0,95
——-
Totale inkoopprijs 16,43
Totale inkoopprijs 16,43
Totaalprijs per broodje 1,64
Verkoopprijs per broodje Niet bekend

Bereidingswijze:

- Bak de broodjes 8 minuten af op 185 graden.

- Snijd de ijsbergsla flinterdun.

- Snijd de ribeye in dunne plakjes.

- Snijd de broodjes doormidden en besmeer ze met truffelmayonaise.

- Leg daarop de ijsbergsla en voeg de ribeye trapsgewijs toe.

- Besprenkel het broodje met een paar druppels vincotto.

- Garneer het brood met pistachenootjes, ruccolacresson en reepjes gegrilde

gele paprika.

- Zet de bovenkant van het broodje er schuin tegenaan.