artikel

Andrew Tros: Red Rooster

Horeca

Samenstelling prijscalculatie voor 10 broodjes
Product grams/st. prijs kg/st. kostprijs
Montebourg Crême fraiche 50 cl 1 bakje 2,40/st. 2,40
Coppert cress shiso mosterd groen 2 bakjes 0,45/st. 0,90
Komkommer 1 st. 0,39 0,39
1 Gele en 1 Rode Paprika 2 st. 0,45 0,90
Carré maisbroodje 10 st. 0,38 3,80
Peper en zout 0,03
Gulpener Limburgse mosterd 150 gr. 3,50/kg 0,53
Ui middelgroot 700 gr. 0,45/kg 0,32
Kipfilet 600 gr. 6,10/kg 3,66
Spek 200 gr. 7,90/kg 1,58
Hanos gedroogde zwarte pruimen 90 gr. 6,60/kg 0,59
Pistache noten 80 gr. 9,75/kg 0,78
Bruine basterdsuiker 20 gr. 1,21/kg 0,10
Wijko kipkruiden 10 gr. 12,93/kg 0,10
Belgische veldsla 50 gr. 4,25/kg 0,05
——-
Subtotaal: 16,12

Personeelskosten

2,02

Benodigde tijd voor 10 broodjes: 12  minuten

Totaalprijs 20,22
Totaalprijs per broodje 2,02
Verkoopprijs per broodje 5,00

Bereidingswijze:

-
Rollade maken, pletten, oprokken in spek.

- Vul de rollade met farce, pruimen en pistache.

- Confijt de groenten.

- Smeer de broodjes in met mosterdsaus.

- Beleg de broodjes met geconfijte groenten.

- Snijd de rollade door en bak hem af in de oven 190 c.

- Leg 3 plakjes rollade op de groenten.

- Decoreer de broodjes met veldsla en plakjes spek.


Benodigde apparatuur:

Heteluchtoven.