artikel

De genomineerden Productintroducties

Horeca

Van de Caterer tot Droombeleg en van Petit Four Classique tot Pur Pur. Wat zijn de beste productintroducties? Er zijn drie categorieën: Food, Non-Food en Drinks. Een jury en inkopers van (contract)cateraars buigen zich over de inzendingen en zullen in oktober de winnaars gaan bepalen Omdat er op foodgebied meer innovaties toe worden gepast zijn […]

Van de Caterer tot Droombeleg en van Petit Four Classique tot Pur Pur. Wat zijn de beste productintroducties? Er zijn drie categorieën: Food, Non-Food en Drinks. Een jury en inkopers van (contract)cateraars buigen zich over de inzendingen en zullen in oktober de winnaars gaan bepalen Omdat er op foodgebied meer innovaties toe worden gepast zijn er in deze categorie ook meer kandidaten. Voor producenten in de segmenten non-food en drinks alleen maar meer reden om volgend jaar hun beste, nieuwe product in te zenden.