artikel

Djingiz Pijs: Broodje Droomparel

Horeca

Samenstelling prijscalculatie voor 10 broodjes
Product grams/st. prijs kg/st. kostprijs
Klavertje 4 10 stuks 0,30 3,00
Lollo vert sla 25 gr. 1,00 0,25
Mintblaadje 10 gr. 0,01 0,10
Gerookte parelhoenfilet 500 gr. 17,50 8,75
Bosvruchten 400 gr. 3,35 1,34
Roomboter 50 gr. 5,00 0,25
Frambozen 30 gr. 3,00 0,09
——-
Totale inkoopprijs 13,78
Totale inkoopprijs 13,78
Totaalprijs per broodje 1,39
Verkoopprijs per broodje 2,78

Bereidingswijze:

- Snijd het broodje open, besmeer het met boter en beleg het met plukjes sla.

- Trancheer de gerookte parelhoen en beleg de vier puntjes van het broodje.

- Plaats de bosvruchten bovenop en garneer het broodje met drie framboosjes eneen blaadje mint.