artikel

Elena van der Horst: Surprise Surprise

Horeca

Samenstelling prijscalculatie voor 10 broodjes
Product grams/st. prijs kg/st. kostprijs
Ciabatta’s 10 st. 0,41 4,10
Italiaanse kruidenolie 0,10 gr. 1,80/kg 0,18
Rucola 1 st. 1,65 st. 1,65
Cherry tomaat 125 gr. 2,45 /kg 0,31
Crème fraiche 125 gr. 9,04/kg 1,13
Tapenade 20 gr. 8,58/kg 0,17
Gerookte kipfilet 500 gr. 12,73/kg 6,37
Gorgonzola mild 300 gr. 9,00/kg 2,70
——-
Subtotaal: 16,60

Personeelskosten

3,20

Benodigde tijd voor 10 broodjes: 12 minuten

Totaalprijs 19,80
Totaalprijs per broodje 1,98

`

Verkoopprijs per broodje n.n.b

Bereidingswijze:

- Ciabatta’s afbakken, opensnijden en besmeren met een mengsel van tapenade encrème fraiche.

- Beleggen met rucolasla en dakpansgewijs beleggen met gerookte kipfilet engorgonzola.

- Broodjes besprenkelen met Italiaanse kruiden en afgarneren met cherrytomaatjes.

Benodigde apparatuur:

Oven, gasfornuis en magnetron