artikel

Femke Kleijweg: Delfts Spektakel

Horeca

Samenstelling prijscalculatie voor 10 broodjes
Product grams/st. prijs kg/st. kostprijs
Maxibol 2,5 st.. 1,24/st. 3,10
Basilicumkers 10 0,06 0,60
Tomaten-appel chutney 50 gr. 10,75/kg 0,54
Pindakaas 50 gr. 2,70/kg 0,14
Bietenblad 40 gr. 10,98/kg 0,44
Boeren oude kaas 300 gr. 8,00/kg 2,40
Grill-spek 350 gr. 8,15/kg 2,85
Prominent tomaat 25 gr. 4,20/kg 0,11
Asperge-scheuten 10 gr. 12,50/kg 0,13
Elstar 60 gr. 1,35/kg 0,08
——-
Subtotaal: 10,38

Personeelskosten

3,42

Benodigde tijd voor 10 broodjes: 10 minuten

Totaalprijs 13,79
Totaalprijs per broodje 1,38
Verkoopprijs per broodje 3,95

Bereidingswijze:

-
Bol afbakken en doorsnijden. 

- Bovenkant besmeren met chutney en onderkant met pindakaas.

- Beleggen met bietenblad, kaas en spek. 

- Bovenkant erop plaatsen en in vierne delen.

- Broodjes openleggen en beleggen met tomaat en appel.

- Afmaken met basilicum-kers en asperge-scheuten.


Benodigde apparatuur:

Oven voor afbakken broodjes, grillplaat (nodigin de voorbereiding).