artikel

Jack Heijkoop: Focaccia-fingers

Horeca

Samenstelling prijscalculatie voor 10 broodjes
Product grams/st. prijs kg/st. kostprijs
Focaccia 5 stuks 0,35 1,75
Parmaham 0,30 gr. 16,50 4,95
Tete de moin en Parmezaanse kaas 0,30 gr. 15,95 4,79
Slasoorten 300 gr. 2,50 0,75
Paddestoelen 200 gr. 3,00 0,60
Dressing 100 gr. 1,35 0,14
Ontbijtspek 100 gr. 4,35 0,44
Garnituur 100 gr. 1,25 0,13
Waste  100 gr. 1,10 0,11
——-
Totale inkoopprijs 13,64
Totale inkoopprijs 13,64
Totaalprijs per broodje 1,36
Verkoopprijs per broodje 4,75

Bereidingswijze:

- Snijd het brood in lange vingers en rooster het in de oven metknoflookolie.

- Bak de paddestoelen in een bakpan samen met de spekreepjes.

- Maak bloemetjes van de tete de moin kaas.

- Verdeel het brood op de borden, en plaats hierop de gemengde slasoorten.

- Verdeel vervolgens de parmaham, de parmazaanse kaas op de slasoorten,

afgewisseld met de paddestoelen.

- Serveer de focaccia-fingers lauwwarm en garneer ze af met tete de moine kaas.

- Dresseer de dressing over het broodje.