artikel

Jack Heijkoop: Panne Tuna

Horeca

Samenstelling prijscalculatie voor 10 broodjes
Product grams/st. prijs kg/st. kostprijs
Pain polaire 10 stuks 0,45 4,50
Tonijn op olijfolie 5 stuks 0,60 3,00
Slasoorten 300 gr. 2,75 0,83
Paprika, diverse kleuren 300 gr. 2,75 0,83
Pestosaus, mascarpone, room 200 gr. 3,75 0,75
Garnituur 100 gr. 1,50 0,15
Tomaat/komkommer 300 gr. 1,65 0,50
Ui/kappertjes/uitjes 200 gr. 2,00 0,40
Tomatendressing 100 gr. 1,65 0,17
Waste 100 gr. 1,10 0,11
——-
Totale inkoopprijs 11,22
Totale inkoopprijs 11,22
Totaalprijs per broodje 1,12
Verkoopprijs per broodje 4,25

Bereidingswijze:

- Pain afbakken en insmeren met de pestosaus (op basis van pesto, room,

mascarpone kaas).

- Beleggen met de verschillende slasoorten.

- Salade maken van de tonijn, kappertjes, tomaat aanmaken met een beetje

pestosaus.

- Verdeel de salade over het brood.

- Hierna dichtvouwen en afgarneren met tomat ceris en wat dressing.