artikel

Jack Heijkoop: See-Twins

Horeca

Samenstelling prijscalculatie voor 10 broodjes
Product grams/st. prijs kg/st. kostprijs
Focaccia 10 st. 0,31/st. 3,10
Zalmsnippers 500 gr. 5,75/kg 2,88
Tonijn 450 gr. 9,75/kg 4,39
Kruiden 50 gr. 2,00/kg 0,10
Dressing 150 gr. 2,05/kg 0,31
Zalmeitjes 40 gr. 42,00/kg 1,68
Garnituur 100 gr. 1,00/kg 0,10
Sausjes 200 gr. 2,00/kg 0,40
——-
Subtotaal: 13,02

Personeelskosten

3,42

Benodigde tijd voor 10 broodjes: 10  minuten

Totaalprijs 16,44
Totaalprijs per broodje 1,64
Verkoopprijs per broodje 4,95

Bereidingswijze:

Cutter de zalm en de tonijn.

– Voeg kruiden toe aan de tartaar.

– Snij de focaccia in 2 stukken.

– Bak de hamburgertjes en beleg ondertussen de focaccia broodjes met hetslagarnituur.

– Verdeel de sausjes en beleg de broodjes met de burgertjes.

– Garneer de burgerbroodjes.


Benodigde apparatuur:

Gasfornuis.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels