artikel

Jantine De Boer: Down Town

Horeca

Samenstelling prijscalculatie voor 10 broodjes
Product grams/st. prijs kg/st. kostprijs
Maandzaad broodje 10 st. 0,37/st. 3,70
Hollandse Kropsla 0,50/st. 0,65/st. 0,33
Komkommer 0,10 st. 0,63/st. 0,06
Rosbief 600 gr. 15,70/kg 9,42
Prei 100 gr. 0,39/kg 0,04
Mayonaise 150 gr. 1,88/kg 0,28
Groentengarnituur 15 gr. 10,00/kg 0,15
Peper en zout 100 gr. 0,05/kg 0,01
Koppens cress mix 1 doosje 0,50/doosje 0,50
——-
Subtotaal: 14,48

Personeelskosten

2,13

Benodigde tijd voor 10 broodjes: 8 minuten

Totaalprijs 16,62
Totaalprijs per broodje 1,66

`

Verkoopprijs per broodje 2,99

Bereidingswijze:

- Broodjes snijden

- Garneren met sla, dan rosbief, kruiden, mayonaise.

- Afgarneren met prei en garni.

Benodigde apparatuur:

Snijplank

Samenstelling prijscalculatie voor 10 broodjes
Product grams/st. prijs kg/st. kostprijs
Maandzaad broodje 10 st. 0,37/st. 3,70
Hollandse Kropsla 0,50/st. 0,65/st. 0,33
Komkommer 0,10 st. 0,63/st. 0,06
Rosbief 600 gr. 15,70/kg 9,42
Prei 100 gr. 0,39/kg 0,04
Mayonaise 150 gr. 1,88/kg 0,28
Groentengarnituur 15 gr. 10,00/kg 0,15
Peper en zout 100 gr. 0,05/kg 0,01
Koppens cress mix 1 doosje 0,50/doosje 0,50
——-
Subtotaal: 14,48

Personeelskosten

2,13

Benodigde tijd voor 10 broodjes: 8 minuten

Totaalprijs 16,62
Totaalprijs per broodje 1,66

`

Verkoopprijs per broodje 2,99

Bereidingswijze:

- Broodjes snijden

- Garneren met sla, dan rosbief, kruiden, mayonaise.

- Afgarneren met prei en garni.

Benodigde apparatuur:

Snijplank