artikel

Luciana Silva Rosso: IS-LAM

Horeca

Samenstelling prijscalculatie voor 10 broodjes
Product grams/st. prijs kg/st. kostprijs
Biologische bol 10 st. 0,28/st. 2,80
Aubergines 3 st. 0,80/st. 2,40
Gemarineerde lamsbout 750 gr. 10,25/kg 7,69
Slamix 200 gr. 2,60/kg 0,52
Eidooier 40 gr. 4,00/kg 0,16
Olijfolie 80 cl.. 8,00/l. 0,64
Huisgemaakte dressing 50 gr. 9,00/kg 0,45
Citroensap 20 cl.. 3,00/l. 0,06
Verse kruidenmix 40 gr. 4,50/kg 0,18
Sud en soll tomaten 100 gr. 9,00/kg 0,90
Verse basilicum 30 gr. 8,00/kg 0,25
——-
Subtotaal: 16,04

Personeelskosten

4,10

Benodigde tijd voor 10 broodjes: 12 minuten

Totaalprijs 20,14
Totaalprijs per broodje 2,01
Verkoopprijs per broodje 5,95

Bereidingswijze:

-
Lamsbout met oregano, mint, citroensap marineren en braden tot 96 gradenkerntemperatuur.

- Blend gebakken aubergine met eidooier, olijfolie en citroensap.

- Maak een dressing van de honing, de vleesjus, de basamico en de olijfolie.

- Grill de rest van de aubergines krokant.

- Garneer de broodjes met de sud en soll tomaat.


Benodigde apparatuur: