artikel

Organisatie

Horeca

De Misset Catering Awards is een initiatief van:

Organisatie

Misset Catering:

onmisbare vakinformatie voor iedereen die werk maakt van gastvrijheid in business, care & party. Met vernieuwde rubrieken, aandacht voor management en markt-ontwikkeling.

» Hoofdredacteur Hans Steenbergen over de Misset Catering Awards

ondersteund door:

Foodstep:

onderzoek, advies en training voor mensen en organisaties om stap voor stap te verbeteren in de wereld van eten, drinken en slapen. Onder meer bekend van het Nationale Catering Onderzoek.

» Jurylid Theo van Brussel (directeur Foodstep) over de Misset Catering Awards

Wageningen University & Research:

Wageningen UR werkt aan kennis waarmee we veilige, gezonde en bovenal smakelijke voeding kunnen maken. Gezond en veilig voor ons, maar ook voor ons milieu. Wageningen UR ontwikkelt efficiëntere productie- en distributiemethoden waarbij zo min mogelijk natuurlijke grondstoffen verloren gaan. Tegelijkertijd neemt Wageningen UR de nieuwe kennis op in zijn onderwijsprogramma’s.

Elsevier Business Events:

onderdeel van Elsevier Congressen en het mediaconcern Reed Business, is een van Nederlands grootste en meest toonaangevende ontwikkelaars van zakelijke bijeenkomsten en evenementen. Al 25 jaar leveren wij vakgerelateerde maatwerkconcepten specifiek afgestemd op de Business-to-Professional doelgroepen.