artikel

Paul Haimes: Bombay Inn

Horeca

Samenstelling prijscalculatie voor 10 broodjes
Product grams/st. prijs kg/st. kostprijs
Maisbol 10 st. 0,28/st. 2,80
Citroen 1 st. 0,22/st. 0,22
Zout, peper, azijn,

olie, boter
0,50 gr. 1,00/kg 0,50

Kipfilet

600 gr. 6,36/kg 3,82
Ysbergsla 500 gr. 1,50/kg 0,75

Rode ui

100 gr. 2,25/kg 0,23
Yoghurt 100 gr. 0,91/kg 0,09
Mintblaadjes 250 gr. 1,65/kg 0,41
Koriander 250 gr. 0,85/kg 0,21
Alfalfa 500 gr. 0,85/kg 0,43
Tandoori kruiden 200 gr. 2,00/kg 0,40
——-
Subtotaal: 9,85

Personeelskosten

3,20

Benodigde tijd voor 10 broodjes: 10 minuten

Totaalprijs 13,05
Totaalprijs per broodje 1,31
Verkoopprijs per broodje n.n.b.

Bereidingswijze:

- Kip ten minstte 1 dag van tevoren marineren in tandoori, yoghurt encitroensap.

- Kip afbakken tot het gaar is.

- Sla fijnsnijden en aanmaken met olie, azijn.  

- Dressing maken van yoghurt, mint, zout en peper.

- Broodje opensnijden, beleggen met sla, getranceerde kipfilet.

- Garneren met uien, koriander en sla.

Benodigde apparatuur:

Heteluchtoven.