artikel

Robert de Rooy: Toscaanse Glorie

Horeca

Samenstelling prijscalculatie voor 10 broodjes
Product grams/st. prijs kg/st. kostprijs
Zuurdesem vloerbrood 10 stuks 0,49 4,90
Rucola 150 gr. 11,15 1,67
Parmaham 300 gr. 20,77 6,23
Rundergehakt 600 gr. 3,00 1,80
Sjalotje 150 gr. 4,95 0,74
Italiaanse kruiden 50 gr. 2,50 0,13
Mozzarella 300 gr. 10,68 3,20
Frisée 250 gr. 2,65 0,66
Olijfolie 10 ml. 5,65 0,06
——-
Totale inkoopprijs 19,39
Totale inkoopprijs 19,39
Totaalprijs per broodje 1,94
Verkoopprijs per broodje niet bekend

Bereidingswijze:

- Bak het gehakt rul.

- Voeg de Italiaanse kruiden en het sjalotje toe.

- Bak het brood 8 minuten op 180 graden af.

- Snijd een mooie plak van het brood en beleg het met gehakt.

- Druk hierboven op de mozzarella en daarop de parmaham.

- Garneer af met rucola en frisée.