artikel

Sander Kriek: Chiabatta Passionatta

Horeca

Samenstelling prijscalculatie voor 10 broodjes
Product grams/st. prijs kg/st. kostprijs
Notenchiabatta 10 st. 0,40/st. 4,00
Boter 1 pakje 1,30/pakje 1,30
Notensla 1 krop 1,79/krop 1,79
Passievrucht 30 gr. 0,25/kg 0,01
Rosbief 500 gr. 10,00/kg 5,00
Chilisaus 100 gr. 1,79/kg 0,18
Waldorfsalade 500 gr. 5,00/kg 2,50
Oestersaus 100 gr. 1,79/kg 0,18
Olijfolie 50 cl.. 17,95/l. 0,90
Paprika 100 gr. 0,75/kg 0,08
Basilicum 100 gr. 1,69/kg 0,17
——-
Subtotaal: 16,10

Personeelskosten

3,42

Benodigde tijd voor 10 broodjes: 10 minuten

Totaalprijs 19,51
Totaalprijs per broodje 1,95
Verkoopprijs per broodje 6,25

Bereidingswijze:

- Bak de kippendijen gaar in een hete oven.

- Laat de kip afkoelen en snij de kip in reepjes.

- Meng de kipreepjes met de kruidenmix en bak de kip a la minute in een beetje

olie.

- Meng de slamix met concasee met tomaat en fijngesneden citroen.

- Vul de pitah met slamix, kip en een beetje saus.

- Serveer overige saus apart.


Benodigde apparatuur:

Pannetje om te bakken.