artikel

Starten

Horeca

Hoe krijg ik leerlingen? Leerlingen kunnen op uw vacature reageren via www.kenwerk.nl. Op de site staat een leerplaatsenbank, waar de leerlingen zowel leerbanen als stages vinden. Ze kunnen vervolgens direct solliciteren bij het bedrijf. Hoe weten mijn gasten of leerlingen dat ik erkend leerbedrijf ben? Uw bedrijf krijgt een gratis vermelding in het register Erkende […]

leerbedrijfHoe krijg ik leerlingen?

Leerlingen kunnen op uw vacature reageren via www.kenwerk.nl. Op de site staat een leerplaatsenbank, waar de leerlingen zowel leerbanen als stages vinden. Ze kunnen vervolgens direct solliciteren bij het bedrijf.

Hoe weten mijn gasten of leerlingen dat ik erkend leerbedrijf ben?

Uw bedrijf krijgt een gratis vermelding in het register Erkende leerbedrijven. Dit register is voor iedereen toegankelijk en is te vinden via de website van Kenwerk. Leerlingen kunnen uw bedrijf ook vinden in de leerplaatsenbank. Hierin worden uw vacatures gepubliceerd. Ook de leerplaatsenbank is te vinden op de website. Op dit moment werkt het kenniscentrum aan een nieuwe uiting (schildje en/of sticker) waarmee u aan uw klanten kunt laten zien dat u erkend leerbedrijf bent. Zodra hierover meer bekend is, ontvangen leerbedrijven bericht.