artikel

Tjeerd van der Meulen: Clairon du Mere

Horeca

Samenstelling prijscalculatie voor 10 broodjes
Product grams/st. prijs kg/st. kostprijs
Spinazie bagel 10 stuks 0,48 4,80
Bieslook 0,5 bos 1,75 0,88
Gerookte zalmsnippers 300 gr. 11,50 3,45
Noorse garnalen 250 gr. 12,95 3,24
Crème fraise 100 gr. 13,45 1,35
Alkmaars roomkaas 500 gr. 7,08 3,54
Prei 100 gr. 2,45 0,25
Rode paprika 150 gr. 1,09 0,16
Sjalot 70 gr. 5,95 0,42
Garnituur 100 gr. 2,00 0,20
——-
Totale inkoopprijs 18,27
Totale inkoopprijs 18,27
Totaalprijs per broodje 0,18
Verkoopprijs per broodje Niet bekend

Bereidingswijze:

- Snijd de paprika brunoise, de prei in fijne ringen.

- Snipper het sjalotje en snijd de bieslook fijn.

- Meng de ricotta en de crème fraiche met de gesneden groenten.

- Voeg de kruiden toe.

- Smeer dit mengsel op het broodje.

- Beleg het broodjes vervolgens met garnalen en zalmsnippers.

- Garneer het broodje af met bieslook.