artikel

Yvonne Hermans-Mulder: Joesto in tempo!

Horeca

Samenstelling prijscalculatie voor 10 broodjes
Product grams/st. prijs kg/st. kostprijs
Ciabatta met gedroogde tomaat 10 0,33/st. 3,30
Avocado 2 1,45/st 2,90
Eikenbladsla 0,50 1,95/st. 0,98
Pommodori 300 gr. 3,95/kg 1,19
Serano-ham 250 gr. 10,75/kg 2,69
Walnoten 150 gr. 9,52/kg 1,43
Basilicum 20 gr. 0,55/kg 0,01
Home made pesto 30 gr. 1,5/kg 0,05
Mozzarella 250 gr. 9,91 2,48
——-
Subtotaal: 15,01

Personeelskosten

3,20

Benodigde tijd voor 10 broodjes: 12 minuten

Totaalprijs 18,21
Totaalprijs per broodje 1,82

`

Verkoopprijs per broodje n.n.b.

Bereidingswijze:

- Avocado ontpitten en in dunne plakjes snijden

- Pommodori en mozzarella in dunne plakjes snijden

- Broodjes besmeren met pesto, hierop wat sla, plakjes seranoham, pommodori, 

  mozzarella en avocado leggen.

- Garneren met pesto en walnoten.

Benodigde apparatuur:

Oven, blender.