artikel

HT Year Event: Staat deze traditie al in jouw agenda?

Horeca

HotelloTOP, wat vier jaar geleden begon als het weerzien van oude vrienden met een borreltje ‘on the side,’ is uitgegroeid tot het grootste zakelijke netwerkplatform voor Hotello’s van Nederland. HotelloTOP organiseert elk jaar een groot evenement, gedurende de Horecavakbeurzen op 23 januari in MECC Maastricht genaamd, ‘HT Year Event’. Elk jaar is het evenement gerelateerd aan een thema, waar zowel de CEO powerbrunch, congres en de netwerkborrel inhoudelijk op ingaan. Het thema dit jaar is: Do You Care? Taking responsibility in a Glocal World’.

HT Year Event: Staat deze traditie al in jouw agenda?

Wil jij ook netwerken in je eigen vakgebied?

HotelloTOP is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een professionele organisatie die naast het bekende HT Year Event, gedurende het gehele jaar bijeenkomsten organiseert, met als doel het netwerk te versterken en optimaal te benutten binnen specifieke branches. Dit, omdat wij hebben gemerkt dat de behoefte vanuit het HotelloTOP platform om ook eenmaal per jaar branchegericht samen te komen groeit.

De Chapters of Interest bieden de mogelijkheid om naast het opdoen van kennis over actuele vraagstukken binnen die branche ook gericht te netwerken binnen hun vakgebied. Aanstaande 4 december wordt voor de tweede maal HT Finance georganiseerd in het WTC Amsterdam, dé Chapter of Interest voor hotello’s die werkzaam zijn binnen de financiële & professionele dienstverlening. Ook vindt op 9 april voor de tweede maal HT Events plaats, tijdens de beurs Evenement 2008 in Utrecht. In het verschiet voor het komende jaar liggen ook HT Human Interest, HT Food & Retail en HT Hotel.

Reageer op dit artikel