artikel

Passie voor kaas

Horeca

Passie voor kaas

Passie voor kaas

Een culinair standaardwerk

344 pagina’s, gebonden, 18 x 25 cm, geheel in kleur

Prijs : € 39,-

Bestellen>>>

300 Europese kazen schitternd gefotografeerd en overzichtelijk voorgesteld aan de hand van nauwkeurige productinformatie (herkomst, melksoort, vetgehalte, leeftijd, seizoen, smaakindicatie, bijzonderheden).

Kassaffineur Betty Koster laat haar Passie voor kaas de vrije loop en dringt door thot het hart van elke kaas. De specifieke kaasweetjes vult ze aan met een interessant verhaal over de geschiedenis en het maken van kaas. De nuttige informatie over het affineren, koken, snijden en bewaren leert de lezer optimaal genieten van kaas.

Een uniek en gebruiksvriendelijk lexicon dat de belangrijkste kaassoorten van heel Europa bundelt. Een handige hulp bij de samenstelling van een gevarieerde kaasschotel, met alle achtergrondinformatie en ‘petites histiores’ als extraatje om gasten te verwennen.

Een culinair standaardwerk.

Reageer op dit artikel