artikel

The Dylan Amsterdam, beleef de sfeer en smaak

Horeca

The Dylan Amsterdam, beleef de sfeer en smaak

The Dylan Amsterdam, beleef de sfeer en smaak

The Dylan Amsterdam is een van de mooiste boutiquehotels van de wereld. Met het aantrekken van topkok Schilo van Coevorden is deze lijn van stijl en kwaliteit ook doorgezet in de keuken. Alle gerechten die de keuken verlaten zijn niets minder dan hemels. Deze recepten worden nu voor het eerst gebundeld in een prachtig kookboek door Jonah Freud en Schilo van Coevorden.

180 pagina’s, gebonden, 29 x 29 cm.

Prijs : € 55,-

Bestellen>>>

The Dylan Amsterdam – beleef de sfeer en smaak.

Geniet vanaf het moment dat je aankomt in het hotel tot het vertrek de volgende dag. Drink limoengras juice als welkomstdrankje en geniet van een lunch van bijvoorbeeld zalmsashimi. Voor de afternoon tea staan er onder meer scones en ananas-kardemom-compote op de menukaart. ’s Avonds is er ruime keuze voor een overheerlijk diner. Van Daikon-salade met gemberdressing tot sinaasappelcurry en phadtai. En vergeet de volgende ochtend het geweldige ontbijt niet.

The Dylan Amsterdam is meer dan een kookboek. Naast de prachtig gefotografeerde gerechten wordt ook het bijzondere interieur van het hotel in beeld gebracht. Het boek brengt de lezer in een andere wereld waar design in de prachtige 17de eeuwse grachtengordel wordt geplaatst.

Reageer op dit artikel