artikel

Jonnie Boer Signatuurrecepturen

Horeca

Signatuurrecepturen: Licht gerookte kikkerhammetjes met een salade van kalfsmerg en champignons Drie bereidingen van makreel Kabeljauwrug zacht gegaard in olijfolie met truffel, slakjes en topinamboer Signatuurrecepturen: Licht gerookte kikkerhammetjes met een salade van kalfsmerg en champignons Drie bereidingen van makreel Kabeljauwrug zacht gegaard in olijfolie met truffel, slakjes en topinamboer

Signatuurrecepturen:

Licht gerookte kikkerhammetjes met een salade van kalfsmerg en champignons

Drie bereidingen van makreel

Kabeljauwrug zacht gegaard in olijfolie met truffel, slakjes en topinamboer

Signatuurrecepturen:

Licht gerookte kikkerhammetjes met een salade van kalfsmerg en champignons

Drie bereidingen van makreel

Kabeljauwrug zacht gegaard in olijfolie met truffel, slakjes en topinamboer

Reageer op dit artikel