artikel

Jack Heijkoop: Drie op een rij

Horeca

Ingrediënt/product Aantal stuks/ aantal gram Aantal Calorieën per broodje Stuksprijs Kostprijs Miniquete, bruin brood en pain polaire 5 275 €0,45 €2,25 Vijgen 2 5 €0,75 €1,50 Kaassoorten (gorgonzola, geiten etc) 400 110 €17,50 €7,00 Carpaccio rund 200 26 €12,50 €2,50 Gerookte zalm 200 30 €15,00 €3,00 Guaqemole 200 20 €5,75 €1,15 Sla soorten frisé, rucola […]

Jack Heijkoop: Drie op een rij

Ingrediënt/product Aantal stuks/ aantal gram Aantal Calorieën per broodje Stuksprijs Kostprijs
Miniquete, bruin brood en pain polaire 5 275 €0,45 €2,25
Vijgen 2 5 €0,75 €1,50
Kaassoorten (gorgonzola, geiten etc) 400 110 €17,50 €7,00
Carpaccio rund 200 26 €12,50 €2,50
Gerookte zalm 200 30 €15,00 €3,00
Guaqemole 200 20 €5,75 €1,15
Sla soorten frisé, rucola etc) 100 7 €1,50 €0,15
Honing, dressing, olie etc. 100 26 €1,50 €0,15
<B>Totaalprijs </b> €17,70
<B>Inkoopprijs per broodje</b> €1,77
<B>Verkoopprijs per broodje</B> €5,95

Bereidingswijze:

Drie broodjes verschillend opgemaakt met kaas, vlees en vis. Kaas als toast uit oven, carpaccio op miniquette met dressing, hoorn des overvles met gerookte zalm en guaqamole.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels