artikel

Jack Heijkoop: Drie op een rij

Horeca

Ingrediënt/product Aantal stuks/ aantal gram Aantal Calorieën per broodje Stuksprijs Kostprijs Miniquete, bruin brood en pain polaire 5 275 €0,45 €2,25 Vijgen 2 5 €0,75 €1,50 Kaassoorten (gorgonzola, geiten etc) 400 110 €17,50 €7,00 Carpaccio rund 200 26 €12,50 €2,50 Gerookte zalm 200 30 €15,00 €3,00 Guaqemole 200 20 €5,75 €1,15 Sla soorten frisé, rucola […]

Jack Heijkoop: Drie op een rij

Ingrediënt/product Aantal stuks/ aantal gram Aantal Calorieën per broodje Stuksprijs Kostprijs
Miniquete, bruin brood en pain polaire 5 275 €0,45 €2,25
Vijgen 2 5 €0,75 €1,50
Kaassoorten (gorgonzola, geiten etc) 400 110 €17,50 €7,00
Carpaccio rund 200 26 €12,50 €2,50
Gerookte zalm 200 30 €15,00 €3,00
Guaqemole 200 20 €5,75 €1,15
Sla soorten frisé, rucola etc) 100 7 €1,50 €0,15
Honing, dressing, olie etc. 100 26 €1,50 €0,15
<B>Totaalprijs </b> €17,70
<B>Inkoopprijs per broodje</b> €1,77
<B>Verkoopprijs per broodje</B> €5,95

Bereidingswijze:

Drie broodjes verschillend opgemaakt met kaas, vlees en vis. Kaas als toast uit oven, carpaccio op miniquette met dressing, hoorn des overvles met gerookte zalm en guaqamole.